Connection ErrorBad RequestThis page went staleSession ExpiredSign in requiredForbiddenNot FoundToo Many RequestsServer ErrorBad GatewayService UnavailableGateway TimeoutHTTP Version Not Supported
Session Expired
Your session has expired. Please log in to continue.
Sign in required
You need an account to do that. Sign in or create one — it only takes a minute.
This page went stale
Your security token was rejected, usually because the page sat open too long or you signed in elsewhere. Nothing was saved. Reload the page and try again.
Request Failed
We encountered an issue while processing your request.
Please check your internet connection and try again.
Error Details:
Share Link
Amendment to section 5.2.1 of the Hv rules (regarding quick-cast spells).
I have another suggestion. We could allow the use of spells from the Warlock spellbook only when they reach level 7. (We need to figure out the details regarding heroes from the Dungeon faction). And limiting it only to the starting hero isn't entirely correct. What if I start as a Sorceress and want to switch to a Necromancer?